SantéVet

8.3
  • Betaal de dierenartsfactuur via PayVet (of snel je geld terug)
  • Inclusief dekking in het buitenland
8.3 4 beoordelingen
Hondenverzekering

Waarom kiezen voor een dierenverzekering van SantéVet?

Bij SantéVet staan gemak en duidelijkheid hoog in het vaandel. Of je nu voor een light-verzekering (€ 2.000 maximale waarborg en 50% vergoeding) of de uitgebreide premium-verzekering (€ 5.000 maximale waarborg en 90% vergoeding) kiest, je krijgt altijd dezelfde dekking en service. Daaronder valt onder meer de SantéVet-app, waarin je gebruik kunt maken van de PayVet-optie, die de dierenartsrekening direct voor je betaalt. 

Alle voordelen op een rij

  • Vergoeding voor preventieve zorg of alternatieve geneeskunde
  • Dierenartskosten binnen 48 uur terugbetaald
  • Uitgebreide dekking

Alles wat je moet weten over SantéVet

SantéVet is onderdeel van de in Frankrijk gevestigde dierenverzekeraar VetAssur, die ook actief is in onder meer Spanje, Italië en Duitsland. Bijna 300.000 huisdiereigenaren door heel Europa hebben al voor SantéVet gekozen. De Belgische verzekeringen zijn ondergebracht bij AXA, dat onder eigen naam geen dierenverzekeringen aanbiedt.

Is je hond of kat verzekerd bij SantéVet? Dan kun je gebruik maken van SantéVet Emergency. Dankzij deze service is er 24 op 7 een dierenarts telefonisch bereikbaar. Ideaal voor dringende gevallen als je eigen dierenarts niet beschikbaar is. 

Waar vaccinaties, vlooienbanden of wormbestrijdingsmiddelen door de meeste dierenverzekeraars niet vergoed worden, krijg je bij SantéVet een preventiebudget. Jaarlijks betaalt SantéVet tussen de € 20 en € 80 (afhankelijk van de gekozen dekking) aan preventieve zorgkosten aan je terug.

Vraag en antwoord

Wij geven antwoord op veelgestelde vragen over de dierenverzekeringen van SantéVet:

SantéVet biedt drie verschillende pakketten, waarbij de maandpremie oploopt bij een uitgebreidere dekking. De Light-verzekering kun je afsluiten vanaf zo’n €13 per maand voor een kat of hond. Voor de meest uitgebreide Premium-verzekering ben je maandelijks zo’n €30 voor een kat of €50 voor een hond kwijt. Bij grotere rassen, of rassen die vaak gezondheidsproblemen hebben, kan de maandpremie hoger uitvallen.

Bij SantéVet kun je enkel honden of katten verzekeren. Zoek je een verzekering voor een konijn of papegaai? Kies dan voor Figo.

Honden en katten kunnen verzekerd worden bij SantéVet tot en met een leeftijd van 9 jaar. Dieren die al verzekerd zijn bij SantéVet, blijven na hun 10e verjaardag uiteraard gewoon verzekerd.

Na het afsluiten van een dierenverzekering bij SantéVet geldt een wachttermijn van 15 dagen voor ongevallen, of 60 dagen voor ziekte. Voor chirurgische ingrepen geldt echter een wachttijd van 6 maanden.

Beoordelingen van SantéVet

8.3

Op basis van 4 klantbeoordelingen

Gemak van afsluiten

8.8

Klantenservice

9.3

Declaraties

8.0

Prijs-kwaliteit

7.3

Maarten
8.3

Zeer tevreden met de verzekering.
Betalen relatief veel terug van de onkosten. Franchise is wel wat hoog.

Gemak van afsluiten

10

Klantenservice

9

Declaraties

8

Prijs-kwaliteit

6


Shana
7.5

Kanscontract, redelijk dure prijs als er niets gebeurt, maar wel goede opvolging en fijn aanspreekpunt

Gemak van afsluiten

8

Klantenservice

9

Declaraties

7

Prijs-kwaliteit

6


Yana dubrunfaut
8.8

Goede hulp bij dierenartskosten

Gemak van afsluiten

8

Klantenservice

10

Declaraties

9

Prijs-kwaliteit

8


Bekijk alle beoordelingen Schrijf een beoordeling

Stef
8.8

Heel erg content

Gemak van afsluiten

9.0

Klantenservice

9.0

Declaraties

8.0

Prijs-kwaliteit

9.0


Vergelijk alle specificaties