Figo

8.3
  • Géén franchise
  • Zeer uitgebreide dekking
8.3 4 beoordelingen
Hondenverzekering

Waarom kiezen voor een dierenverzekering van Figo?

Figo Pet helpt meer dan 1,5 miljoen huisdieren wereldwijd. Daardoor wordt Figo gezien als dé specialist in huisdierenverzekeringen. Als enige aanbieder in België verzekert Figo niet alleen honden en katten, maar ook papegaaien en konijnen. Bovendien kun je zowel de dekking, als het verzekerde bedrag van de dierenverzekering van Figo zelf kiezen. Optimale flexibiliteit dus!

Alle voordelen op een rij

  • Van dierenliefhebbers, voor dierenliefhebbers
  • Premiekorting bij meerdere dieren
  • Géén franchise verplicht

Alles wat je moet weten over Figo

Figo maakt deel uit van een grotere organisatie, met het hoofdkantoor in Luxemburg. Onder de naam Figo is het bedrijf ook actief in onder andere Nederland en de Verenigde Staten. Op het Belgische kantoor van Figo werken veel echte specialisten. Alle medewerkers van de klantenservice hebben een achtergrond in de diergeneeskunde.

De missie van Figo is duidelijk: ze willen de beste zorg voor jouw huisdier. Die liefde voor dieren zie je terug in alle diensten, medewerkers en in de klantenservice. Figo werkt nauw samen met dierenartsen en fokkers om zo goede en complete zorgverzekeringen aan te bieden. Bij Figo kun je kiezen of je 50%, 70% of 90% van je dierenartsrekening vergoed wilt krijgen. Ook kun je de maximale vergoeding per verzekeringsjaar (€ 3.000, € 6.000 of onbeperkt) zelf selecteren. Voor een hogere dekking en maximale vergoeding betaal je dan ook een hogere maandpremie. Op die maandpremie kun je overigens tot 35% korting krijgen, als je voor een vrijwillige franchise kiest.

Vraag en antwoord

Wij geven antwoord op veelgestelde vragen over de dierenverzekeringen van Figo:

Figo biedt drie verschillende pakketten, waarbij de maandpremie oploopt bij een bredere dekking. De basisverzekering kun je afsluiten vanaf zo’n €13 per maand voor een kat of €17 voor een hond. Voor de meest uitgebreide totaalverzekering ben je maandelijks zo’n €26 voor een kat of €39 voor een hond kwijt. Bij grotere rassen, of rassen die vaak gezondheidsproblemen hebben, kan de maandpremie hoger uitvallen.

Figo Pet is momenteel de enige huisdierenverzekeraar in België waar je, naast katten en honden, ook een konijn of papegaai kunt verzekeren.

Bij Figo kun je er voor kiezen om de basisdekking uit te breiden met twee verschillende aanvullende verzekeringen. Voor een kleine meerprijs kun je er voor zorgen dat jouw huisdier ook verzekerd is voor Gebitsbehandelingen of Ziektekosten op reis.

Sluit je voor meerdere huisdieren een verzekering af bij Figo? Vanaf het tweede dier ontvang je dan 5% korting op de premie voor al je verzekerde huisdieren.

In tegenstelling tot bij andere verzekeraars, kun je bij Figo ook een verzekering afsluiten voor oudere huisdieren. Figo hanteert als enige verzekeraar géén leeftijdslimiet voor katten of honden.

Beoordelingen van Figo

8.3

Op basis van 4 klantbeoordelingen

Gemak van afsluiten

8.0

Klantenservice

8.5

Declaraties

8.5

Prijs-kwaliteit

8.0

Pascalle
8.3

Fijne verzekering die super snel reageert en heel snel uitbetaald .

Gemak van afsluiten

8

Klantenservice

9

Declaraties

9

Prijs-kwaliteit

7


Martha
9.0

Goede communicatie, niets op aan te merken.

Gemak van afsluiten

9

Klantenservice

9

Declaraties

9

Prijs-kwaliteit

9


Niels Buurman
8.0

Acht op tien

Gemak van afsluiten

8

Klantenservice

8

Declaraties

8

Prijs-kwaliteit

8


Bekijk alle beoordelingen Schrijf een beoordeling

Roland
7.8

Goed

Gemak van afsluiten

7.0

Klantenservice

8.0

Declaraties

8.0

Prijs-kwaliteit

8.0


Vergelijk alle specificaties