PetExpert

7.8
  • Standaard 90% vergoeding
  • 2 Maanden gratis met code HUISDIER24
7.8 3 beoordelingen
Hondenverzekering

Waarom kiezen voor een dierenverzekering van PetExpert?

PetExpert staat voor comfort en zorgt voor een gerust gevoel. De katten- en hondenverzekeraar vergoedt naar eigen zeggen namelijk 95% van alle diagnoses, en keert dat in de meeste gevallen rechtstreeks uit aan de dierenarts. Bij dierenartsen die bij het netwerk van PetExpert zijn aangesloten hoef je dus geen rekening voor te schieten of declaraties in te dienen!

Alle voordelen op een rij

  • Uitgebreide standaarddekking
  • Terugbetaling rechtstreeks aan de dierenarts
  • Vergoeding bij verlies, diefstal of overlijden

Alles wat je moet weten over PetExpert

PetExpert heeft het hoofdkantoor in Tsjechië en is onderdeel van Trupanion. Deze internationale dierenverzekeraar is ook actief in onder meer de Verenigde Staten, Australië en Canada. De Belgische verzekeringen van PetExpert zijn ondergebracht bij KBC Verzekeringen, dat onder eigen naam geen dierenverzekeringen aanbiedt.

Uniek aan de verzekeringen van PetExpert, is dat deze volledig digitaal zijn. Van inschrijving tot het betalen van de dierenartsfactuur – alles verloopt online. Dit zorgt voor gemak én voor lagere premies. Bovendien wordt bij de dierenarts al direct duidelijk hoeveel PetExpert exact vergoedt van de dierenartsrekening, indien de dierenarts bij het netwerk van PetExpert is aangesloten.

Vraag & antwoord

Wij geven antwoord op veelgestelde vragen over de dierenverzekeringen van PetExpert:

PetExpert biedt drie verschillende pakketten, waarbij de maandpremie oploopt bij een bredere dekking. De basisverzekering kun je afsluiten vanaf €25 per maand voor een kat of €30 voor een hond. Voor de meest uitgebreide totaalverzekering ben je maandelijks €35 voor een kat of €40 voor een hond kwijt. Bij grotere rassen, of rassen die vaak gezondheidsproblemen hebben, kan de maandpremie hoger uitvallen.

PetExpert biedt drie verzekeringen aan (Premium, Plus en Extra), die qua dekking grotendeels gelijk zijn. De maximale waarborg verschilt echter en loopt uiteen van € 1.500 (kat) of € 1.800 (hond) in Premium, tot € 3.000 (kat) of € 3.600 (hond) bij Extra. Ook keert PetExpert een bedrag uit bij overlijden, diefstal of verlies van huisdieren met een Extra-verzekering.

Bij PetExpert kun je enkel honden of katten verzekeren. Wil je graag een verzekering afsluiten voor een konijn of papegaai? Kies dan voor Figo.

Katten kunnen bij PetExpert terecht tot een leeftijd van 8 jaar. Voor grote honden geldt een leeftijdslimiet van 6 jaar, voor middelgrote honden is dit 8 jaar en voor kleine honden 10 jaar. Dieren die al verzekerd zijn bij PetExpert, blijven op oudere leeftijd uiteraard ook gewoon verzekerd.

Na het afsluiten van een dierenverzekering bij PetExpert geldt een wachttermijn van 3 dagen voor ongevallen, of 30 dagen voor ziekte of overlijden. Voor verlies of diefstal geldt een wachttijd van 60 dagen en voor orthopedische operaties is dat 6 maanden (met uitzondering van breuken).

Beoordelingen van PetExpert

7.8

Op basis van 3 klantbeoordelingen

Gemak van afsluiten

7.7

Klantenservice

8.0

Declaraties

7.7

Prijs-kwaliteit

8.0

Marie Schellemans
8.5

Vlotte communicatie, heel vriendelijke service en duidelijk!

Gemak van afsluiten

8

Klantenservice

9

Declaraties

8

Prijs-kwaliteit

9


Lutgarde
8.0

Zeer goed!

Gemak van afsluiten

8

Klantenservice

8

Declaraties

8

Prijs-kwaliteit

8


Tom
7.0

Goed

Gemak van afsluiten

7

Klantenservice

7

Declaraties

7

Prijs-kwaliteit

7


Schrijf een beoordeling

Vergelijk alle specificaties